hurman lagar frukost och efterrätt av ett paket kikärter. Man kan ju såklart smaksätta på alla möjliga vis, men det här är klassikern som hängt med mig (och säkert många andra) sedan studentåren
Men så satt jag här igår kväll och letade runt på webben efter en snygg bakgrund till min blogg, och hamnade på något sätt på en sida (My Baking Addiction) där de tipsade om hurman får bort skalet från hasselnötterna, på ett nytt sätt
Servera tillsammans med Nuoc Cham, koriander och mynta. Ibland blir maten som jag lagar inte som jag hade tänkt mig men även ett totalt haveri går att rädda till något bra…
S. å. k. o. m. e. r. d. t. l. i. v. s. c. n. f. ä. a. b. g. y. p. I. ,. F. H. h. u. N. j. ". ö. J. L. V. 2. 5. 0. 6. 1. 3. 7. °. C. T. /. A. D. O. G. -. 4. 9. P. d l. k g. a v
Ett tredje sätt att kontrollera om fisken är färdig är att se. För att ta reda på huruvida fisken är. Att få en perfekt tillagad torskrygg behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Detta skulle man kunna göra varje gång men förutom att det går åt en massa Torky att suga upp vattnet med så innebär avkokning att man har avfettat pannan rejält och bör göra en mindre inbränning igen
En surdeg håller hur länge som helst om man bara friskar upp den emellanåt. Mer om surdegsbak och hur jag bakar både bröd och bullar med endast surdeg eller minimalt med jäst kommer i senare inlägg
När köket här hemma byggdes om så ville jag väldigt gärna ha en ångugn, men då kändes det lite krångligt och som om man skulle ha en utöver en annan vanlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.