Detär ett bra bindemedeloch hjälper till att ge struktur (och lätthet) till bakverk och maränger. Aquafaba är väldigt populärt i vegansk matlagning och bakning - främst som ett äggersättningsmedel
Kvarg Pepparkakskryddor (inte för mycket bara då kryddorna är rätt starka) Sötningsmedel efter smak Vill man lyxa till det smular man ner krossade pepparkakor i det hela
Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Krydda med salt och peppar. Sjud på medeltemperatur. Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra närdet blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Först ut är botten. Riv mandelmassa och lös den med. Blanda smör och socker. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Känn efter med sticka. Rör sedan ner det blandade mjöl,bakpulver sötmandeln och vaniljsocker. Rör ner i det uppvispade ägg-socker Det smälta smöret,mjölk bittermandelolja
Eftersom jag har bränt alla mina pengar och levt som en furstinna på Island under en vecka (vilket var värt varenda isländska krona -jag säger bara islandshästar,valsafari,glaciärer,vulkaner,gejsar,restaurangbesök,flygturer,bussturer,inköp av CD-skivor,koftor etc etc) så kommer framtida recept på bloggen speglas av en mycket tajt budget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.