Hummus är en arabisk kikärtsröra som ska innehålla tahini, en sesampasta, men eftersom jag inte hade det hemma så körde jag utan och det gick bra det också
1 burk smaksatt creme fraiche svamp och timjan och 1/2 burk vanlig creme fraiche. 1 burk smaksatt creme fraiche svamp och timjan och 1/2 burk vanlig creme fraiche
Börja med att lägga alla ingredienser (förutom kikärtorna) i en skål och vispa med en gaffel eller en liten handvisp, tills tahinin blir en fast och vit massa
Svamp och kyckling risotton. Stek svampen. Blanda ner kyckling- och svampröran i risotton. En hel del svamp,jag hade egenplockad som motsvarade typ 2 burkar kantareller
Det finns hummus och så finns det perfekt hummus. När man lyckas få till hummusen sådär sammetslen och krämig, ja då har man sig en underbar dippa att njuta av
1½ msk tahini. 1½ msk tahini. Grön hummus har vi fastnat nu för i vår lilla familj. Det började med att Annie gjorde det på sin matlagningskurs med Småkockarna
Just nu är skogen helt belamrad av Karl-Johansvamp och andra goda soppar, vad är då godare än en pasta med mängder av grädde, parmesanost och vitlök för att göra av med lite av den, ett glas rött vid sidan skadar inte heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.