Biffarna serverades i en söt omelett med sallad, fetaost och hummuspå solroskärnor och tillräckligt med vitlök att jag redan igår började oroa mig för att behöva befinna mig bland folk idag
1 förpackning GoGreen Ekologiska Kikärter (färdigkokta). Pensla rödbetorna och den hela vitlöken med olja och rosta dem i ugnen i 220 grader ca 30 minuter
Fast det är ju ett bra tillfälle att göra maränger på enbart gulan, de får en liten smak av ”Spettekaka” tycker jag och det är något jag är väldigt förtjust i
Slå på sherry, buljong, mjölk och grädde och låt soppan koka ihop på svag värme i ca 20 minuter. 1 l gula kantareller. 1 l gula kantareller 50 g rotselleri, tärnad 2 schalottenlökar, hackade 1 klyfta klyfta, hackad 1 krm timjan 3 msk torr sherry 7 dl kyckling- eller grönsaksbuljong 3 dl mjölk 2 dl grädde salt och peppar smör, att steka i
Dela äggen på hälften och fördela i djuptallrikar, tärna avocado och lägg runt äggen. Du kan nu antingen slå på soppan, eller servera den i en kanna på bordet
Häll i de frysta ärterna och koka upp. 2 gula lökar. 1 kg gröna ärter (frysta). Samma grundrecept som exklusiv ärtsoppa med räkor och pepparrot, som finns i min receptsamling
Häll i de kokta gula ärtorna och bred över potatismoset. Sätt ugnen på 200 grader. 4 dl gula ärtor, kokta. 6 dl torkade gula ärtor som du blötlägger och kokar själv
Hummuspå bondbönor(Jag anger inga exakta mått eftersom jag själv gjorde hummusen "på känn". Ni kanske minns att jag nämnde att jag hört talas om att man kunde göra hummus av bondbönor men inte riktigt visste hur man gjorde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.