Ja, inte är det lätt att välja dessert i år heller. 8 potatisar1 gul lök3 ägg1 tsk salt1 krm pepparmargarin eller smör1 msk iskall Creme fraiche till varje råraka1 msk Löjrom till varje råraka (fungerar också bra med röd stenbitsrom)1 msk finhackad rödlökSkala potatis och lök och riv de fint på rivjärn
Eftersom jag försöker undvika gluten valde jag bönpasta till den här gratängen. Ska du laga en helt glutenfri gratäng byter du ut vetemjölet i receptet mot rismjöl eller annat glutenfritt mjöl
Även dina nära och kära som inte tål eller äter gluten kan förlusta sig på denna godsak, dock är där socker i, men bara i marängen, så är man som jag och inte äter socker heller kan man i alla fall ta utav citronkräm, grädde och bär
Den fick alltså hänga med hem tillsammans med en del andra förnödenheter. En liten flaska hemgjord båbärssirap eller lingonsirap som gåbortpresent kan inte vara fel
Nja, kanskeinte kavring eller Skogaholms-limpa. Då kan det bli en sallad istället, kanske på tonfisk. Om man inte har det så får man skaffa sig en sådan eller helt enkelt köpa dyrare vaktelägg
Perfekt för alla er som inte bestämt jul och nyårsdessert än. Själv ska jag fira julen i en timmerstuga i Sälen och sitta och njuta av sötsaker till ljudet av en sprakande brasa och massvis av tända ljus
Helstek en file ellerkansketill rostbiff, oxfilen eller nått. smör eller margarin till stekning. Börja med svampen, hacka färsk svamp eller lägg den torkade i blöt i ca
Tack vare dom så uppmärksammades vi i alla fall om att det faktiskt är våffeldagen i morgon och plötsligt gick det upp ett Liljeholmens om varför det såldes våffeljärn på ICA till bra pris
Passar helt perfekt som tilltuggtill fikat när man bara vill ha något litet som inte är för sött. Knastriga, lagom stora, lite syrliga men ändå lite söta, men inte för söta utan helt enkelt perfekta
Den ser inte så stor ut men den var gigantisk. Efter julens magsjuka så har vi nu kvicknat till och vi har haft en liten minijulafton här hemma med familjen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.