Köttig hummer med härlig tomat smak serveras med färskpasta och koriander. Börja med att skala hummer. Skala den gula löken, hacka grovt och stek i smör med lite socker
Det är ganska många veckor sedan min man slängde ihop rätten med inspiration från diverse olika recept han scannade på nätet, och jag borde bloggat om den för längesedan
Krossa skalen så mycket det går i mortel eller med vass kniv. Smaka av med salt och lite peppar. Häll av pastavattnet och blanda den avrunna pastan med såsen
Bred på vitlöksost och cremen med soltorkade tomater. tryffelolja. Toppa med svartpeppar och solrosfrön. Droppa tryffelolja och ringla crema di balsamico över
Tillsammans med den här krämiga polentan som fått koka i vitt vin och buljong samt smaksatts medtryffelolja, parmesan och färsk gräslök gjorde det inte sämre
Blanda vinägern medtryffeloljan, späd med olivolja, smaka av. Serranoskinka med karl-johansvamp & tryffelolja 4 portioner ca 200g skivad serranoskinka ca 200 g skivad karl-johansvamp 2 skivor gott ljust bröd lite parmesanost lite grönt att lägga på tex rucola, gräslök, machésallad 2 tsk vit tryffelolja 1 tsk balsamvinäger Olivolja, salt, peppar Skär ned brödet till krutonger och stek dem gyllenbruna i olivolja. 2 tsk vit tryffelolja
i med osten och tryffelolja. Mixa med stavmixer eller i mixer. Smaka av med salt och peppar. Jag spädde soppan med lite vatten då jag mixade den och den var lite väl tjock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.