Köttig hummer med härlig tomat smak serveras med färskpasta och koriander. Börja med att skala hummer. Skala den gula löken, hacka grovt och stek i smör med lite socker
Det är ganska många veckor sedan min man slängde ihop rätten med inspiration från diverse olika recept han scannade på nätet, och jag borde bloggat om den för längesedan
Krossa skalen så mycket det går i mortel eller med vass kniv. Smaka av med salt och lite peppar. Häll av pastavattnet och blanda den avrunna pastan med såsen
En perfekt huvudrätt på nyårsmenyn, efter en pilgrimmsmussla och hummerpasta. Denna rätt blir garanterat en succé bland dina gäster med sjöfågel samt skogsfavoriterna kantarell, Carljohan och lingon
Grovriv äpplena med skalet. Garnera med gräslök. 240 g krabbpinnar. Antal portioner 1 st 2 st 4 st 6 st 8 st Välj 240 g krabbpinnar 2 äpplen 2 dl Arla® gräddfil ½ msk senap 1 dl hackad färsk gräslök 1 tsk salt ½ vitlöksklyfta 2 msk Arla® Svenskt Smör 4 skivor lantbröd
När delar av den amerikanska släktgrenen hälsade på för ett antal år sedan begåvades mitt kök med en typisk krydda från Chesapeake Bay, Old Bay Seasoning, som pudras över det mesta i matväg därborta
Grovriv äpplena med skalet. Garnera med gräslök. 240 g krabbpinnar. Finhacka eller mixa krabban. Blanda krabba, äpple, gräddfil, senap, gräslök och salt
Jag fyllde mina medkrabbpinnar och avoccado så jag räknar på det. För så lågt kommer jag aldrig sjunka att jag går in på offentliga toaletter och snor med toapapper hem och på snabbmatsrestauranger och hämtar sockerpaket, fyller läskmuggar med ketchup och tar med hem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.