Och det var inte den stora supermarketet som hade squashen utan en betydligt mindre ‘kvartersbutik’. Butternutsquash har figurerat på många bloggar här i höstrusket, men det var inte förrän härom veckan när jag äntligen fick tag på denna vinter squash
Peel and top & tail the carrot, then slice very thinly. Blitz the rest of the ingredients together for 30 seconds or so, until you have a thick marinade. Place the carrot and marinade into a dish, mix together so that all of the carrot slices are coated, and set to one side for 30 minutes. Heat your oven to 200°C/400°F. Place the carrot strips side-by-side on cookie sheet (line it with parchment or a silicone mat if it’s not non-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bake for 15-25 minutes, depending on how crispy you want your ‘bacon’ to be
Till detta blev det en pesto som jag gjorde på grevéost och de nötter som fanns hemma. Så jag svängde förbi Coop och köpte hem lite butternutsquash och brysselkål
Combine all ingredients together in a saucepan and heat over low heat until simmering. You can also throw everything in the crockpot and set it on low or high with the top off
Butternutsquash pizzabotten (Två lagom stora bottnar). Hans pizza hade en liten annan topping (som ni kanske förstår) men nedan ser ni vad jag hade på min
Tvärtom så är vegetarisk mat (inte alltid, men ofta) mer smakrik än "vanlig" mat just för att man använder sig av naturliga, gröna och smakrika ingredienser
Brysselkål är antiinflammatoriskt och en bra källa till c-vitamin. Inlägget Butternutsquash med kanel, brysselkål och valnötter – vegan, paleo, lchf dök först upp på Ät bra, må bra
Love, love, love butternutsquash and in these muffins it's totally yummilicious. Some years ago I tried to find the lovely butternut but it was nowhere to be found
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.