Här springer tiden iväg och vi njuter av att umgås med familjen. Hej igen. Innan servering strör du över lite råsocker och bränner av så du får en knäckig yta
Vid servering sockra och bränn av med gasolbrännare eller använd ugnens grillfunktion. , med sitt höga blad, lämpar sig utmärkt för att skrapa ur vanilj ur vaniljstången
Strö ett lager råsocker över varje Crèmebrûlée och bränn av med enlitenbrännare. Har man ingenbrännare sätter man ugnen på max och övervärme och ställer in formarna högt upp i ugnenmen lämnar luckan öppen
Då jag ännu inte fått min brännare provade jag att brännaav sockret i ugnen på grill och det funkade helt ok men det gäller att ha is i magen och inte ta ut dem för fort
Vid servering sockra och bränn av med gasolbrännare eller använd ugnens grillfunktion. Riv sedan ner ingefäran i smeten och låt svalna tills ca 50 grader innan du vispar ner äggulan. Sila avsmeten och häll i 1dl smet per portionsform. Santokukniven G-57, med sitt höga blad, lämpar sig utmärkt för att skrapa ur vanilj ur vaniljstången. Crèmebrûléen blir bäst om du gör smeten 1 dag innan då hinner alla smaker blomma ut
Den är enkel att göra och så får man möjlighet att imponera på gästerna när man bränner av råsockret med enbrännare (ser lite proffsigt ut) för att få den där snygga karamelliserade ytan
När det sedan är dags att servera Crèmebrûléen strör man råsocker över formarna och smälter sockret med antingenengasolbrännare eller högst upp i ugnen på grillvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.