Rör under tiden ut potatismjöletmed lite vatten och red av grytan till önskad tjocklek. Tillsätt grönsakerna tillsammans med soya, sesamolja, fisksås och ostronsås
Till lammet åt vi ugnsrostade grönsaker samt en fräsch sås gjord med ingefära och rosmarin. De senaste åren har vi ätit lamm vid påsk och i år testade jag att tillaga lammsteken i min Crock Pot
Pulled beef är samma sak som pulled pork men med nötkött istället för fläskkött. Naturligtvis var jag tvungen att testa detta och jag använde min Crock Pot till detta
Blanda alla vätskor och häll i crock-poten. ca 1 kg fransyska benfri går också bra med högrev. Satte timern på crock -poten 4 timmar. Kollade temperaturen med en termometer som ska visa på 75 grader innertemp då är den klar
Ta upp kycklingbitarna ur crockpoten och dra isär köttet med hjälp av två gafflar. Den här gången gjorde jag kycklinglårfiléer i tomatsås som jag serverade med en sallad och riven ost
Jag äter alltid min risgrynsgröt toppad med vit sirap och liten skvätt mjölk. Som innehavare av en Crock Pot gjorde jag i år det smidigt för mig när det kom till självaste julgröten
Blanda allt ordentligt och lägg över i crocpoten. Putsa kycklingen och lägg i plastpåse tillsammans med dijon, salt och peppar och färsk, hackad dragon
Pressa ut kexblandningen hårt i en form med löstagbar botten. Lägg majsmjöl och socker i en hög skål, tillsätt kesellan och cream cheesen, vispa ihop med elvisp
Servera med kokt potatis, svartvinbärs gelé, och någon god grönska till. Under tiden gör jag såsen kokar ned den till hälften smakar av spär på med grädde och lite mjölk om det behövs
Stekt vitkål med cocktailtomater. Självklart kan man marinera kycklingen direkt i crockpoten. Jag har utgått från receptet på kycklinglår som jag tidigare lagat i min Crock Pot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.