instagram 100kitchenstories. Vad känns mer passande till vintern än varm choklad egentligen. Jag minns tydligt de gånger när jag var liten och vi åkte för att åka skridskor och hade med oss fika och termos med varm choklad
145 g (1/2 c) Unsweetened Cocoa Powder. 115 g (2 TBS + 2 tsp) Dutch Cocoa. 11 half gallon container Silk Vanilla SoymilkWhisk the sugar and salt together, then add the cocoa powders and whisk again until well blended, and any clumps are broken up. 1Add the cocoa mixture to a 3-quart saucepan, then add the water and vanilla. 1Pour any cocoa you won't be using right away into a container with a tight-fitting lid. 1Turn the heat back on, and heat up the cocoa you are going to drink
Solsken i en smoothie, det är precis vad det här är. Gå upp 5 minuter tidigare och släng ner ananas, mango och banan i mixern, häll på kokosmjölk, apelsinjuice och vaniljyoghurt och vips har du hela Västindien i en smoothie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.