Hoppsan kallioppsan!
Alma Mater - mat är gott
Alma Mater - mat är gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,2 - 1,3 kg högrev (en del går ju bort när man skär bort hinnor, senor och större fettpartier)
  • ev
  • smör
  • salt
  • nymalen vitpeppar
  • 3-4 gula lökar (beroende på storlek)
  • 4-6 morötter (beroende på storlek)
  • 15 kryddpepparkorn
  • 3 lagerblad hönsbuljong eller vatten så det täcker
  • 3-4 msk vetemjöl (eller maizena)
  • hackad persilja
  • Kokt potatis (gärna mjölig)
  • rödbetor
  • saltgurka
  • syltlök
  • gelé

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.