800 g laxfilé. Gratängtäcke. Pressa vätskan ur kräftstjärtarna. Hacka kräftstjärtarna grovt och blanda med crème fraiche, majonnäs, ost, dill, cayennepeppar och salt
Festlig fiskgratäng med lax, spenat, läcker dillsås och duchessepotatis. En lyxig rätt som passar lika bra att bjuda på när man får gäster eller till vardags
Ingredienser Laxbiffar 4 st laxfiléer 1 st Ägg 1 st hackad gul lök 1 st lime - rivet skal och saften 1 st urkärnad röd chilipeppar 1 tsk Salt 1 krm svartpeppar Smör Limeaioli 2 st pressade vitlöksklyftor 1 msk limesaft 1 msk dijonsenap 1 st helt ägg 2 dl neutral rapsolja 1 tsk rivet limeskal salt & peppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
21 september, 2017. Enkel fiskgratäng med fransk senap. Billig vardagsmat,Bra mat i matlåda,Fisk & skaldjur,Glutenfritt,Gratänger & ugnsstekt,Middagstips
Ingredienser Portioner. 4 Potatis 900 g fast potatis 3 morötter Majonnäs 1 ask färsk dill (à 20 g) 1/2 citron 1 1/2 dl majonnäs salt och peppar 250 g körsbärstomater Torsk ca 600 g torsk 1 msk olja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
500 g laxfilé. Blanda samman alla ingredienserna utom saltet till marinaden. Skär laxen i kuber. Lägg ner dem i marinaden och ställ det kallt minst 1 timme
600 g laxfilé. Skala och skiva löken tunt. Skiva tomaterna. Lägg lök och tomater i en smord ugnsfast form. Dela laxen i portionsbitar och lägg i formen
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 1 kruka färsk dragon 1 purjolök ca 500 g rödspätta 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vispgrädde skalet och saften från 1 citron 75 g smör salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Linda bacon runt laxfiléerna. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter. 4 laxfiléer
Serveras med pressad potatis och finrivna morötter 800 gr Laxfilé / mittbit. Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra till sig en bra stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.