Rätten är klar när fetaosten börjar få lite färg ochlaxen är genomstekt. Lägg dem gärna tätt så blir det lätt att breda på fetaoströran och mer plats för zucchinin
Smaka av med salt och peppar och hackad dill. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Häll såsen över och, peta med en gaffel så att såsen rinner ner överallt
Fräs den mjuk ochglansigi matfettet. Skala och hacka äggen grovt. Låt sillfiléernarinna av väl. Varva potatis, ägg, silloch sås i en smord eldfast form
Lägg laxeni en ugnssäker form och salta. Testade ett nytt fiskrecepttillmiddagidag som var riktigtsmarrigt, fetaostgratineradlax med rosépeppar och grädde
Strimlaoch skölj purjolöken och halvera sockerärtorna. Louise Johansson. Krydda och smaka av såsen med salt och cayennepeppar efter smak samt citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.