Clean the pork belly and drain. Brush the honey sauce on both sides of the pork belly. Marinate the pork belly with the sauce for 24 to 48 hours in fridge. Roast for around 20 minutes. 500g pork belly (around 1 pound)
Burnt ends görs vanligtvis av ”pointen” på en brisket eller av Pork Butt. Schweinehaxe på 3 dygnThe Great Leftovers SandwichPulled Pork FattyMemphis Style Wet RibsBacon ExplosionLönnrökt JulskinkaFylld kotlettradBourbongrillad Julskinka
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. Det har cirkulerat runt en del recept på pulled pork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Pulled pork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Lät himla gott så receptet sparades och idag har vi testat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.