Ta ut formen ur ugnen och häll sen över purjokrämen runt fläskfilen. Börja med att fräs fläskfilen med lite olja eller margarin så att porerna täpps igen
Äntligen helg. Ni kanske redan har planerat helgens middagar. Om intevill jag slå ett slag för detta recept som jag gjorde till Snellmans hemsidai höstas
Fläskfiléiugnen är bästa sättet för att få en mör, god fläskfilé, tycker jag. Fläskfilé är något som inte landar på våra tallrikarsärskilt ofta här hemma
Idag hade vi besök av mina föräldrar och brorsan. Fläskfilé stod på menyn och efter att ha kikat runt lite på nätet efter nått gott recept så fastnade jag för ett recept ifrån Matplatsen
Det här slängde jag ihopi går kväll och det blev riktigt gott. Nu äter vi ju sällan någon kolhydrat till maten så jag serverade stekta bönor, lök, paprika och tomater till
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.