Hoisinglaserad fläskfilé med ingefärsnudlar
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Hoisinglaserad fläskfilé600 g fläskfilé 2 msk japansk soja 1 dl hoisinsås 1 klyfta vitlök, riven 1 msk sesamolja neutral rapsolja, till stekning
  • 1 Ingefärsnudlar300 g vetenudlar, breda 4 salladslökar, tunt skivade 2 klyftor vitlök, rivna 7 cm färsk ingefära, riven 1,5 dl neutral rapsolja 5 msk japansk soja 1 msk sesamolja 1 msk risvinäger 1 tsk strösocker 2 msk sesamfrön, rostade (gärna både svarta och vita)
  • 1 Till garnering färsk koriander sesamfrön

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.