I bästa fall står det vad som är tänkt att göras med köttet, typ karelsk stek… hmm… skärpning. Det är väldigt länge sen jag gjort någon stek, men efter att ha läst fina bloggen Två små kök, så bara måste jag slå till på hennes porterstek och oj vad gott det blev
Vi tog en kaffe på Åhlens istället, fick mig en skumraket, hmm. Igår blev det en dag på stan med alla andra galna människor som orkade ge sig ut och slösa med den nyss inkomna lönen
Hmm. Ena sonen är av den kräsna sorten och gillar inte alls röror och såser av olika slag. Men EN sås älskar han och det är den kalla såsen de får till panerad fisk i skolan
Hmm njä dessa får jag se till att göra lite oftare. Här har vi resultatet på mina nötchokladrutor. Lite nostalgi som sagt för mig att äta dessa men jag får nog ändå erkänna att de inte slår min farmors men de är inte långt ifrån iallafall
”Hmm, tänkte jag. Vad mycket grönsaker det finns som man liksom ”glömmer bort”. Blomkål är en av dem. Kanske för att man fick den sönderkokt som barn, eller inte gillade de lite bittra bitarna av rå blomkål som föräldrar tror att barn ska tycka om
hmm. Idag fuskade jag lite när jag skulle baka lite formbröd till min kära fru. Som du säkert vet vid det här laget har jag och det glutenfria mjölmixerna krigat hårt många gånger och de flesta gångerna har det gått käpprätt åt varmare breddgrader
Hmm. Solen visade sig i tre minuter under eftermiddagen och min sommarlovslediga, uppehållsferietjänstarbetande, men nu semesterfirande fru skriker grill i telefonen
Hmm nej, så vi tar fram glassmaskinen för att skynda på processen lite. Vi äter inte socker längre. Raffinerat vitt socker verkar vara vår tids ondaste livsmedel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.