Rosmarinbombarderad hjortstekmed potatiskaka, svampsallad och rödvinsskyviltkött (t ex hjort)färsk rosmarinbacon (gärna från Bondens i Hötorgshallen)potatisparmesanäggulasalt och pepparblandad svamp (t ex shitaki, gula kantareller och champinjoner)skärbönorrödvinssky (vin och god köttbuljong)Rulla ut baconet på en skärbräda och lägg på många späda kvistar av rosmarin
Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risottomed purjo och bacon
Italien möter Sverige i denna goda risottomed västerbottenost och skogschampinjoner. Rör runt tills riset blandat sig väl med lökarna och champinjonen och känns torrt
Häll olja i en traktörpanna och hetta upp den på medelvärme. Risotton serveras i djupa tallrikar. Koka upp vatten i en kastrull och lägg i buljongtärningarna
Risottomed sparris, sojabönor & räkor. Hacka lök och vitlök och fräs i rikligt med olivolja. Tänk på att risotton måste småputtra lugnt och regelbundet och att man måste röra runt ofta, så den inte bränner fast i botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.