Hjortstek med pumpapuré rödvinssås svarta vinbär
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 gram per person
  • 600-800 gram
  • smör och olja till stekning
  • 1 butternutpumpa
  • 50 gram smör
  • 1-2 schalottenlökar
  • salt och peppar
  • 5 dl rött vin
  • 2 dl
  • 2 tärningar god köttbuljong
  • 2 msk fond på flaska
  • 2 schalottenlökar
  • 1-2 morötter
  • 1 bit rotselleri
  • 10 hela pepparkorn
  • 2 lagerblad
  • 2-4 msk tomatpuré
  • 2 msk olivolja eller smör
  • 1-3 tsk outspädd
  • 1-2 msk arrowroot
  • 2-3 schalottenlökar
  • 3-5 mm
  • 1/2 dl svarta vinbär
  • 2 msk socker
  • 1 tsk salt
  • 3 msk vitvinsvinäger
  • 3 msk
  • 3/4 dl vatten
  • 1/2 tsk hel koriander
  • 1/2 tsk hela svartpepparkorn
  • 1 lagerblad
  • 3-4 morötter
  • 1/2 rotselleri
  • 3-4 majrovor
  • 1-2 kålrötter
  • olivolja och smör
  • salt och peppar
  • 75-90 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.