Rosmarinbombarderad hjortstekmed potatiskaka, svampsallad och rödvinsskyviltkött (t ex hjort)färsk rosmarinbacon (gärna från Bondens i Hötorgshallen)potatisparmesanäggulasalt och pepparblandad svamp (t ex shitaki, gula kantareller och champinjoner)skärbönorrödvinssky (vin och god köttbuljong)Rulla ut baconet på en skärbräda och lägg på många späda kvistar av rosmarin
Börja med att skala och koka potatisen. Inte klokt vad det är billigt med torsk här. Lägg upp fisken på tallrikar och strö över, bacon, rödbetor ochkapris
Varmrätten igår var stekt gösfilé med tillbehören bacon, kapris, rädisor, pepparrot´, lime och gräslök serverad på en bädd av potatispuré överaskade oerhört positivt
Jag serverade köttet tillsammans med grillade körsbärstomater, champinjoner, aioli och klyftpotatis. Perfekt grillmiddag en solig dag, typiskt med regnskvätten bara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.