Hjortskav med gurk- och pepparrotsyoghurt
Carinas recept
Carinas recept
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g kokta kikärter
  • 1 vitlöksklyfta 1/2 ask persilja ( 20 g)
  • 1 krm spiskummin
  • 2 msk vatten
  • 1 citron salt
  • 1/2 gurka 2 msk riven pepparrot
  • 2 dl matyoghurt
  • salt och peppar
  • 1/2 påse salladslök ( 125 g)
  • 1/2 kruka timjan
  • 480 g kronhjortsskav
  • 1 msk olja
  • 1 krm spiskummin
  • 1/2 tsk sambal oelek
  • 2 tomater 1 romansallad
  •  
  • Gör så här

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.