Ner med smör i en rejäl stekpanna. Stek renskaven. Är skaven fryst steker du den på ena sidan, vänder, karvar av det som tinat med en gaffel och så håller du på
Halvtina 2 paket hjortskav (a´240 g). Ikväll kommer vår dotter och hennes pojkvän över på middag. Jag lagar en viltskavsgryta från senaste numret av Buffé
I stället för tacos som många i Sverige säkert äter igår kväll så körde vi hjortskavskebab. Hjortskav. Red med Majzena om det behövs och om du vill ha en tjocksåsHjortskav – bryn smöret, fräs och smaksätt
1 paket fryst renskav (finns även hjortskav och viltskav i många butiker)1 palsternacka1 gul lök (förbered gärna genom att ha färdighackad lök i frysen)1 vitlöksklyftaev 1 paket bacontärningar, alternativt skivad bacon2 dl crème fraiche1 dl vattenpersilja till garnering (enklast är att använda fryst persilja)lite olja eller margarin till stekningGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.