Hittade det här receptet i en gammal buffétidning från Ica och det lät ju supergott så det fick bli att bjuda på det till efterrätt igår då vi varit med Joels familj+respektive och ätit middag
Resultatet blev riktigt bra, även om jag tror att det blir ännu knäckigare yta med vanligt mjöl. Vi blev bjudna på tidig påskmiddag hos svärföräldrarna och jag fick uppdraget att ta med en efterrätt
Servera med exempelvis vaniljvisp. Lägg bären i formen, pudra över potatismjöl och strösocker. Smält smöret i en kastrull, tillsätt grädde och sirap, ta bort kastrullen från spisen
Hösten fullkomligen exploderar runt om oss och den är lite som ett vackert dukat bord med väl genomtänkta detaljer och tänk det är precis just det vi behöver denna kyliga och mörka årstid, så mysigt med en sprakande brasa, levande ljus och krypa upp i en bylsig fåtölj och bara njuta
Servera med vaniljvisp. Lägg bären i formen, pudra över potatismjöl och socker. Smält smöret i en kastrull på spisen, tillsätt grädde och sirap, ta bort kastrullen från spisen
wpa iframe[src*='viewablemedia. Änglamarks cornflakes är helt rena och fungerar bra. Blev så sugen på goda flarn men har bara gjort sådana där det ingår havre
I år blir det klassisk knäck samt en underbart god och seg fransk chokladkola som hamnar på gottebordet, tillsammans med den obligatoriska asken med after eight förstås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.