Hjortflé med rödvinssås, juliennegrönsaker och jordärtskockspuré
Tildas Kök och Vin
Tildas Kök och Vin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 800 gram hjortfilé
  • 4. Ta ut, vira in i folie och låt vila cirka
  • Rödvinssås
  • 2 vitlöksklyftor 1 scharlottenlök 1 msk strösocker
  • 4 msk smör
  • 3 msk viltfond
  • 3 dl rött vin
  • 2 dl vatten
  • 1 msk balsamvinäger
  • Maizena
  • Juliennegrönsaker
  • 2-3 morötter 1/2 purjolök
  • 1. Strimla morötter och purjo mycket fint.
  • 2. Hetta upp mycket hastigt i het stekpanna strax före servering.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.