Hjortfilé, rotselleri & purjolök
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 gram hjortfilé
  • 600 gram eller mer
  • salt och peppar
  • 2 purjolökar
  • 1 dl vitt vin
  • 1-2 dl grädde
  • salt och peppar
  • 500 gram rotselleri
  • 1-2 schalottenlökar
  • 1-2 dl grädde
  • 1/2 dl vitt vin
  • 4 schalottenlökar
  • 3/4 dl vitvin
  • 3/4 dl vatten
  • 1/4 tsk salt
  • 10 pepparkorn
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 1,5 msk strösocker
  • 5 dl köttbuljong eller fond
  • 1-2 hackade schalottenlökar
  • 1 vitlök
  • 1 morot och
  • 1 palsternacka eller
  • 2-3 lagerblad
  • 15 svartpepparkorn
  • 2 msk arrowrot
  • 1 dl madeira
  • 2 tsk konjak
  • några droppar pressad citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.