Hjortfilé med svampduchesse och rödvinssås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g hjortfilé 1 tsk salt 1 msk pepparblandning, krossad (rosé, svart, grön) 1 msk smör
  • Svampduchesse750 g mandelpotatis 300 g trattkantareller 2 msk smör 1,5 dl grädde 2 äggula salt peppar
  • Rödvinssås5 klyfta vitlök, skalade 0,5 dl körsbärsmarmelad 0,5 dl kalvfond (koncenterade) 2 dl rött vin 1 dl vatten 0,5 dl steksky
  • Jordärtskockssmör300 g jordärtskocka 1 dl vispgrädde 1 msk smör 1-2 msk citron, saft

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.