Häll Milda flytande margarin i en gryta, ställ in plattan på medelvärme. Smaka av med salt och peppar. Tina kålen och låt den rinna av väl i ett durkslag
Tack Pella. Hej du. Idag är vi hemma, barnen och jag. Allt är lite snörvligt och febrigt. Jag vet att killarna har dålig aptit när dom är sjuka, men när jag frågade vad dom ville ha till lunch fick jag ett enhetligt svar
400 g pasta, t ex fusilli ca 250 g grönkål 1 klyfta vitlök 1 dl pinjenötter 2 dl svarta oliver utan kärnor, gärna taggiascheoliver 150 g pecorinoost olivolja salt svartpeppar
Vi har upptäckt det fantastiska med grönkål och äter det nästan till allt just nu. Eller som här tillsammans med pasta, ost och champinjoner, riktigt gott
Finstrimla purjon och fräs den med grönkålen i smör. Häll såsen över pastan och toppa med nötter. Så här gör du Koka pastan enligt anvisning på paketet
Börja med att rosta valnötterna/pumpakärnorna i en stekpanna tills de får lite färg. Fräs vitlök, lök och grönkål mjuka i oljan, på medelvärme, i ett par minuter
Köpte ett stort knippe för ett par veckor sedan, som jag förvarat i kylen och hunnit använda till grönkålspasta, grönkålssallad, i diverse färskpressade juicer, för att i helgen göra slut på det sista i denna kycklingpaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.