På utsidan av huset alltså. In, marinera laxen, röja i köket, städa ur kylen, plocka ihop sopor, starta sous viden, hugga sparris, rensa i uterummet, glömma att ta fram äggen, plocka ärtskotten, inventera vinförrådet och blogga
Samtidigt har jag ont av det eftersom jag tänker på alla djuren som tillbringar sin tid utomhus. Men eftersom jag inte kan sticka får jag hjälpa dem på de sätt jag kan, exempelvis genom att lägga ut frön och talgbollar så att de små fåglarna kan äta sig feta inför vintern och slippa frysa
Fräste bitar av potatis och morötter i lite smörolja, hällde över vätskan från sousvidepåsen och lät sjuda under lock så de blev nästan mjuka, tillsatte grädde, bitar av svartkål och kokade färdigt utan lock tills det blev lite simmigt
Jag testade en av deras Earth bowls med mexikanskt tema, fantastiskt gott. Jag var såklart "tvungen" att testa en av efterrätterna också som var en vegansk brownie med cashewglass, havreflarn, kakaonibs och lite annat smått och gott
Jag älskar ju nötkött med hög fetthalt, varför högrev alltid har varit en favorit. Den senaste tiden har jag börjat använda sous viden mer även till vardagsmaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.