Det är inte ofta som jag springer på och dessutom testar sådana nyttiga recept. Det här brödet innehåller inte mjöl överhuvudtaget, däremot en massa nyttigheter som keso och massa fröer
Dock måste man komma ihåg att glutenfria degar jäser inte lika mycket som degar på gluten-mjöl, och de ska vara kletigare än "vanlig" bröddeg annars blir brödet torrt och tråkigt när det är gräddat
Det här är nämligen ett extra mättande och drygt bröd. Det går faktiskt inte att tro att de här saftiga och smakrika frallorna är helt glutenfria (utan mjölmixer såklart och vetefria)
Tätt efter lingon – ochzucchinibrödet kommer detta som mest bakade bröd av er läsare. Om brödet sjunker tillbaka när du knackar på det låter du det stå inne längre
Det innehåller inget mjöl och kan göras glutenfritt om man väljer glutenfria havregryn. Jag håller med Lise till punkt och pricka, ett riktigt gott och saftigt brödoch så enkelt att baka då det bara är att röra ihop och inte behöver jäsa
Nu är det i alla fall över och snart dags för oss att åka ut och städa allt. Oj, det blev sent igår. Innan det blir det ändå en långfrukost, det är ju söndag och klockan är tillbakaflyttad
Smakrikt gott hälsobröd. 1 msk brödkryddor (kummin, fänkål, anis). Blanda allt i en bunke och låt stå och svälla i ca 15 min. 1 msk brödkryddor (kummin, fänkål, anis)
Jag brukar förvara brödet i kylskåpet. Brödet är glutenfrittoch mejerifritt. Att det är glutenfritt, mejerifritt och världsgott kanske också does the trick
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.