Godahemmagjorda crème brule till efterrätt. När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
1. Ha ner smör i en skål och pressa i vitlöken. Ställ in i micron ca 30 sekunder. 2. Rör ihop majonäs och creme fraiche och ha sedan ner den micrade vitlöken
ca 2 msk smör 1 st gul lök ca 800-1 000 g goda tomater eller 800-1 000 g krossade tomater 1 dl vatten 1 dl vispgrädde eller 1 dl mjölk 1 krm malen svartpeppar 2 st tärningar grönsaksbuljong 0-1 tsk salt. ca 800-1 000 g goda tomater eller 800-1 000 g krossade tomater
Om ni brukar köpa färdiga, frysta hamburgare som min familj, så vill jag påpeka att det inte är jämförbart med att göra egna på nötkött – som ger den goda smak man vill åt
Dela tomaterna i mindre bitar. Kärna ur och skär paprikan i mindre bitar. Skölj och strimla sellerin. Skala och finhacka schalottenlöken, finhacka även chili och vitlök
Jag vill bara tipsa er om världens godaste gå-bort-present, som man enkelt gör själv – nämligen hemmagjord Baileys, som jag ärligt talat tycker blir mycket godare än den köpa varianten
Den här goda tomatsoppan är busenkel att göra, men otroligt god. På vintern gör man klokare i att koka tomatsoppa på burktomater av god kvalitet, till exempel den här
1,2 kg mjölig potatis. 50g smör. 1,5 dl mjölk. salt, lökpulver1. Skala och dela potatisen till bitar. Koka i saltat vatten i cirka 10-12 minuter eller tills den mjuknat
Här kommer det. Receptet. Både maken och jag tyckte det blev supergott. Den la sig som bomull imagen. Smeten blev lite lös, så var försiktiga när ni flippar burgarna
En så fantastiskt god pizza. Denna måste ni bara pröva. Enkla, rena och fräscha smaker. gott, gott gott. Jag hittade receptet i en sådan där tidning från ICA
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.