Där satt den, som vanligtpå tredje försöket (ja det brukar vara då som jag når hela vägen fram). Jag har under de senaste dagarna experimenterat för att ta fram en grunddeg för småkakor
Häll på hälften av vattnet och lägg i pepparkornen. Bryn köttet i fett, salta och lägg det i gryta. Skala och tärna rotfrukterna samt strimla den ansade purjolöken
Köpte hem hirsflingor för nån vecka sen när jag såg en förpackningpå affären, fick för mig att jag läst om hirsflingor (Hirs är rikapåB-vitamin, mineraler och är glutenfria
För dig som gillarlutfiskfinns en helt suverän förpackningfrånLysekils som tillagaspånolltidimikron, och som till och med visslar när den är klar – och som dessutom smakar precis som den lutfisk mormor lagade
Häll på hälften av vattnet och lägg i pepparkornen. Bryn köttet i fett, salta och lägg det i gryta. Skala och tärna rotfrukterna samt strimla den ansade purjolöken
Skiva rödkålen tunt. Fräs den i en gryta med olivolja. Tillsättvinäger, socker, salt och peppar. Skiva purjolöken och tillsätt den under de sistaminuterna
Vi åt så goda tacos i fredags för att firainPåsken, gjorda påkycklingfärs. Så gott och smidigt. Det är från de nya Smak på världen från Kronfågel sortimentet
Men åter till Alanya och tjusningen med att leva ett turkisktvardagslivpåvintrarna. Många undrar hur det kommer sig att vi återvänder till Alanya år efter år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.