Det bästa med hetaräkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Hacka vitlöken och spansk peppar, lägg det med räkorna. Lägg räkornai en skål. Servera med vitlöksbröd. Häll på räkspad, olivolja och chiliflarn, blanda
Låt räkornarinna av. Blanda smör, pressad vitlök, tomatpuré, chiliflakes, salt och peppar. Ta ut och servera direkt med en bit bröd och finhackadpersilja
På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det som tar litetid är att skala räkorna annars är det en riktigt snabb middagsrätt
Vänd ner litebladpersilja och strö resten över räkorna. Räkor,. Skala och hacka vitlöken, kärna ur och hacka chilin och fräs allt sakta på svag värme iolivoljani en stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.