Cocktail0,5 kg frysta räkor 110 g gul stångsparris 170 g crabsticksi lake 200 g limfjordmusslor 0,5 gurka 1 purjolök 12 körsbärstomater citrondill. Vitlökskräm2 dl crème fraîche 1 dl Hellmann
Det bästa med hetaräkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlökochchilioch sedan kyla den
Hetaräkor fungerar som sagt bra till lunch, som eftermiddagssnacksoch som drinktilltugg. Serverad ovanpå en skiva ljust levainbröd är dessa hetaräkorverkligen något extra
Fräs jätteräkori olja ochvitlök, krydda med flingsalt. Igår hade dottern och jag som sagt tjejmys med våra fina vänner, som vi även delar vårt nyfunna hästintresse med
Ta bort från plattan ochtillsätt ev räkor om du vill att det ska blilite mer lyxigtochmatigt. Stek lök i rapsolja på hög medelvärme till den är mjuk och gyllene
Lägg räkornai en ugnsform och bre ut smörblandningen ovanpå. Låt räkornarinna av. Blanda smör, pressad vitlök, hackad persilja, tomatpuré, chiliflakes, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.