Servera genast som tilltugg eller förrätt. Hacka vitlöksklyftorna samt pepparfrukterna. I slutet lägger du i räkorna och låter dem sjuda i oljan några min
) Gott att servera tillsammans med fullkornsris eller ett gott bröd. Receptet kommer ursprungligen från den nedlagda tidningen Laga Lätt, och lättlagat är precis vad det är
Skala och hacka löken. Tillsätt räkor och apelsinjuice. Servera genast med ris och gärna ett gott bröd. Fräs lök och champinjoner i en låg, vid kastrull
Plocka bort lagerbladen och servera med mjukt bröd och gärna med en bit Brie eller Blåmögelost som får smälta lite på toppen, det passar perfekt smakmässigt och blir pricken över i
Skillnadenmedden här varianten är att det är två helt olika smaker som möter varandra. En mustig och het tomatsoppa tillsammans med en fräsch broccoli och ärtsoppa
Servera köttet med parmesankräm och bulgursalladen. Finhacka vitlök och örter och blanda med oljan. Riv osten fint och blanda med crème fraiche, vitlök, salt och peppar
Häll sedan över denheta buljongen och garnera med strimlad lök, hackad koriander, böngroddar. Denheta buljongen kommer att tillaga det råa nötköttet direkt i skålen till en perfekt konsistens
Den är otroligt mättande förmodligen mycket på grund av att där är ost i kakan och nej jag har inte blivit helt knäpp utan jag lovar att det gör mycket för den här rätten, speciellt om du har en ost med en något mer nötigare karaktär som Herrgårdsost eller Grevé, det går ju såklart bra med någon annan ost också, men den där gräddiga, nötiga och till viss del söta smaken gör att hela kakan blir fylligare i sin smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.