Heta ostron som förspel…
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 pers
  • 6 ostron
  • 1 msk olivolja
  • olivolja
  • 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor 1 tsk Worcestersås
  • nymalen svartpeppar
  • 1 skiva vitt bröd i smulor
  • 1 msk riven Norrglimt
  • 10 g smör
  • 2, 5 gelatinblad
  • 0,5 gurka
  • 45 ml vodka
  • salt
  • 1 chorizo korv
  • timjan
  • 8. Ta upp gelén, när den stelnat och skär den i små kububer
  • 0,5 cm och lägg ett par stycken i små nubbeglas.
  • OSTRON
  • 1 Skär korven i små tärningar och stek på dem i olivolja. Trä dem på en coctailpinne och garnera med två små timjanblad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.