Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlökochchilioch sedan kyla den
Tomat, brieost, pesto och rödlök - i ugnen. Idag bjuder jag på en vegetarisk rätt som funkar som hel måltid med lite bröd, som en förrätt eller ett tillbehörtill en köttbit
Bryn lök, vitlökoch köttfärs. Fyllning. Vispa äggen och blanda med köttfärsblandningen. Fyllning. Häll allt i pajskalet och lägg på skivade tomater, smat toppa med osten
IngredienserPortioner. 4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Heta räkor. 1 burk räkor i lake (stora)1 dl vittvin1 msk hummerfond 1 krm chilikrydda ( smaka av "hettan")1 msk tomatpuré 3 dl grädde 1 halv hackad purjolök1 dl cremefraiche Salt En vitlöksklyfta Låt allt koka ihopoch lägg i räkorna precisinnan. - Läs hela inlägget här 1 burk räkor i lake. 1 dl vittvin. 1 krm chilikrydda. 1 dl cremefraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.