Heta kycklingtacos med tomatsalsa, avokadosallad och snabbsyrad rödlök
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Kronfågel kycklingfärs
  • 2 gula lökar
  • 1 förp tacokrydda
  • 1 dl vatten
  • 8-12 vetetortillas (eller hårda majstacoskal)
  • salt
  • olja, till stekning
  • smör, till stekning
  • 3 tomater
  • 1 schalottenlök
  • 2 lime
  • 0,5 jalapeño (eller röd chilifrukt)
  • 1 kruka koriander
  • socker
  • 2 avokado
  • 1 röd paprika
  • 2 msk limejuice
  • 150 g frysta majskorn
  • 2 röda lökar
  • 2 tsk socker
  • 0,5 tsk salt
  • 500 g Kronfågel kycklingfärs 2 gula lökar 1 förp tacokrydda 1 dl vatten 8-12 vetetortillas (eller hårda majstacoskal) salt olja, till stekning smör, till stekning
  • Tomatsalsa3 tomater 1 schalottenlök 2 lime 0,5 jalapeño (eller röd chilifrukt) 1 kruka koriander socker salt
  • Avokadosallad2 avokado 1 röd paprika 2 msk limejuice salt 150 g frysta majskorn
  • Snabbsyrad rödlök2 röda lökar 2 lime 2 tsk socker 0,5 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.