Heta krabbkakor – deviled crab cakes som amerikansk förrätt.
Livsnjutarnas gourmetkök
Livsnjutarnas gourmetkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 23 februari 2017
  • 4 portioner
  • 500 g krabbkött, färsk eller från burk
  • 1 msk (15 g) smör + smör till stekning
  • 2 msk vetemjöl /idealmjöl
  • 1 1/4 dl vispgrädde
  • 1 1/4 dl färska brödsmulor av vitt bröd
  • 1/2 dl finhackad röd paprika
  • 2 msk finhackad gul lök
  • 2 msk senapspulver
  • 1 msk worchestersås
  • 1 krm tabasco
  • salt, svartpeppar
  • ströbröd
  • 1 äggula 1/2 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2 dl solrosolja
  • salt, svartpeppar
  • flytande honung

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.