Heta chiliräkor
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 750 g räkor med skal
  • 14 vitlöksklyftor
  • 11 stark röd chilipeppar, ex piri-piri
  • 11 dl raps- och olivolja
  • 1 färsk timjan
  • 1 chilipeppar
  • 1 surdegsbaguette i skivorSkala räkorna. Skala och finhacka vitlöksklyftorna. Dela, kärna ur och hacka chilipepparn fint.
  • 1 Hetta upp oljan i en stekpanna på hög värme. Fräs vitlök och chili tills det får färg. Tillsätt räkorna och vänd runt i den heta oljan en kort stund, så att de blir varma. Servera med skivad baguette. Garnera med timjan och chilipeppar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.