Stekt ris med ägg, tonfisk och sweet chili Ingredienser Portioner. 4 3 dl ris t ex basmati 1 klyfta vitkål (1 klyfta motsvarar ca 350 g) 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 röd paprika 2 tsk sambal oelek 3 msk olja salt 2 ägg 2 burkar tonfisk i olja (à 185 g) 2 dl sweet chilisås Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Thai sweet chilisås 20 % rabatt ICA Asia 700 ml Mer info Ladda kupong www.ica.se
Räkor i het sås Skala löken och dela och skiva den. Fräs i smör tillsammans med curry. Dela, kärna ur och strimla paprikorna Hemmets Journal
Skaldjursrulle Låt smöret smälta i en kastrull. Tillsätt mjöl och mjölk, och värm under omrörning tills smeten släpper kastrullens kant Hemmets Journal
Lax i ugn med färsk spenat Spenaten som jag sådde i vintras har gett otroligt fin skörd och nu är den på väg att gå i blom så nu äter jag spenat så gott som varje dag här hemma Mat och odla
Vitlöksräkor i sås med soltorkade tomater Friday baby. Här kommer ett sent tips på vad ni kan käka ikväll. Såg receptet på en sån här video på jotooben Smaskelismaskens
Kräftlax i ost- och skaldjurssås Ingredienser. 2 st portionsbitar färsk laxfilé. 100 g hackade kräftstjärtar. 1 dl västerbottensost. 1/2 dl creme fraiche 56kilo.se
Fisk i ugn med tomat och curry Gårdagens adventsmiddag. fisk i ugn. Fisk i ugn med tomat och curry. 4-6 portioner. 800 g ljus fisk, t ex torsk eller hoki Min Lilla Kokvrå
Krämig lax- och räkgratäng laxfiléer 175 g styck. 1500 g oskalade räkor. 12 dl crème fraîche. 11 dl vatten. 1. 5 smulad fiskbuljongtärning Hemmets Journal
Stekta nudlar med kyckling & purjo Stekta nudlar med kyckling & purjo. 13 maj 2019, 19. 35. Den här rätten har jag inte måttat alls utan slängt ihop vad jag hade hemma Ankis mat & bak
Laxröra Laxröra. Ingredienser. 2 dl hackad rökt lax. salt och svartpeppar. 1 1/2 dl naturell färskost. 2 dl crème fraiche tallriksmodeller.blogg.se
Tortellinigratäng 420 g färdig tomatsås, gärna med vitlök och basilika. 2 dl crème fraiche. 2 dl vatten www.coop.se
Räklåda Skala räkorna. Skölj och skiva purjolöken. Ansa och skiva svampen. Fräs purjolök och svamp i en stekpanna med smör Hemmets Journal
Succéfisk & pressad potatis Succéfisk. 600 g torkfilé. 3 dl crème fraiche. 3 dl matlagningsgrädde. 4½ msk hummerfond. 1-2 pressade vitlöksklyftor Therése mat & bak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.