Häll grädden och mango chutney i en skål. Häll ris, vatten och salt i en kastrull. Gratinera tills kycklingen är helt genomstekt ca 30 min. Sänk värmen och låt sjuda i 8 min. Lägg sugersnapsen ovanpå riset, lägg på locket och låt koka 2 min till. 8 min Lägg sugersnapsen ovanpå riset, lägg på locket och låt koka
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. 150g mager riven ost
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Servera med bandpasta (gärna färsk), klyftpotatis och/eller en god grönsallad. Avsluta med riven ost. Måste ut och göra ett par ärenden innan vi far mot Stockholm
Skär upp fläskfilén i tunna skivor ochhetta upp en stekpanna med smör. Tänkte dela med mig det godaste jag ätit på länge ochsom var väldigt uppskaddad här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.