Här har ni den självastekryddblandningenjag slängde ihop lite snabbt, gott och starktKryddan längst till vänster är en utavminafavoritkryddor som jaganvänder i nästanallting, ”pepparmix” heter den
Dela kycklingen i munsbitar. Bryn kyckling och lök tillsammans i en stekpanna. När det är brynt, ha i currypastan och sambal oelek och låt bryna med en stund
Lös upp kycklingbuljongen och majsmjölet i lite hettvatten och häll i stekpannan. Tidigareharjagberättatattjag är med i en matgrupp på facebook (gör ett besök vettja
I söndags när det varFarsdaglagadejag en riktigt god kycklinggryta. Receptet hadejaghittat hos Nette som bloggar på ”Kardemummagumman” när jagvar inne hos henne och lånade ett parkakrecept för en tid sedan
Bryn kycklingbenen och lägg dem i en stekgryta. Hacka löken grovt och bryn den. I med lök, vitlök, tomatkross, buljong, vin, tomatpuré, sambal oelek och spiskummin i grytan
Stek de tills de är genomstekta och fått en fin färg. Medans kycklingen steks, blandamildafraiche (creamfraiche) med sweet chilin, häll det i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.