Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Idag vill jag tipsa om en riktigt krämig broccolikyckling som min mamma bjuder på ibland och som är fantastiskt gott med tanke på hur få ingredienser det är i rätten, och hur lättlagad den är
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Kyckling. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEttbroccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
Hettan i såsen kan du variera med sambal oelek. Stek kycklingen i en stekpanna med smör. Grytan serverade jag med basmatiris, grönsaker och lite salta jordnötter
Strimla kycklingen och stek den i en stekpanna med smör. Koka upp och smaka av med salt och peppar. Skala och hacka löken och skär svampen i bitar, och låt det steka medkycklingen ett par minuter
Skölj broccolin och dela i mindre buktetter, strimla paprikan. Till dagens lunch blev det denna heta currygryta medkyckling och grönsaker som serverades med jasminris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.