Dessto mer grönsaker du tar, dessto mindre kommer limenochchilin att smaka, men fyller du en tallrik med grönsaker och rotselleri så kommer styrkan att hamna någonstans på medium/stark på hetskalan
Otroligt va snabbt det gick så man sparar ju både tid och ström med en tryckkokare. -) Igår kväll rockade vi loss med vännerna på Harry´s Bar där The Scams uppträdde
det kommer alltså att bli fler gånger med pasta i med alla möjliga tillbehör. Gör så härFinhacka chilin (ta bort frön/kärnor och mellanväggar för att minska styrkan) Riktig parmesan är en fantastisk krydda
Fräs löken ochchilin i lite fett några minuter på medelvärme. Vänd levern i vetemjölet och bryn levern i en tjockbottnad gryta på medelvärme i lite smör
Lax är en självklarhet på julbordet för mig och idag är min gravade lax klar. Riv skalet av limen på rivjärn och finhacka chilin, (ta inte med kärnorna)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.