4 4 minibaguetter (gärna bake off) 4 port pasta (gärna linguine) 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 250 g sparris (gärna grön) 150 g haricots verts 1 röd chili 1/2 msk olivolja 1 msk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 2 1/2 dl buljong (vatten och skaldjursfond) salt peppar 580 g räkor i lake 1 citron 1/2 ask romanticatomater (à 400 g) 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
En plan vi har är att prova grillvänligheten på denna inälvsmat. Vänd levern i vetemjölet och bryn levern i en tjockbottnad gryta på medelvärme i lite smör
Jag har torkat tomater under ett tunt salt-och sockertäcke och det har sedan marinerats/lagts in i en lag med olivolja, vitlök, chili och färsk rosmarin
Blanda ner smulad fetaostoch servera på en gång. Skicka med e-post. Salta och peppra. 1/2 paket fetaost. 1 stor vitlöksklyfta, pressad. Stek gnocchin och chilin i smör på medelvärme i 6-7 minuter. Tillsätt vitlöken, rör runt och stek ytterligare 2 min. 1/2 paket fetaost. 1 stor vitlöksklyfta, pressad
Pressa ner vitlökenoch rör runt lite, var försiktig så den inte bränns. Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda med lite peppar
Smaka av såsen och red sedan av den med lite maizenaredning. Smält lite flytande smör i stekpannan och låt gul lök, vitlökoch soltorkade tomater mjukna i smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.