Servera böncurrynmedris, varma nachochips och gärna sallad. Skala och hacka lök och vitlök och fräs i olja tillsammans med kryddor och sambal oelek tills löken är mjuk
Häll nu ner riset, i omgångar, rör om så att all ris är täckt med kola-blandningen. Det blir en härlig jordnöts- och kolasmak på dom, men eftersom det är puffat ris så känns dom luftiga
Servera medris. Strimla kycklingen och stek den i en stekpanna med smör. kokt ris. Skala och hacka löken och skär svampen i bitar, och låt det steka med kycklingen ett par minuter
Receptet går att variera i oändlighet beroende på hur enkelt eller avancerat du vill ha det. Så mycket för ambitionen att hålla uppe två blogginlägg i veckan sommaren igenom med #jävligtgodbbq =/ Fail från the start
Förenklat skulle man kunna kalla den för het kletig kyckling med nötter och ris. Dock är det kallt ute och man vill ha något som värmer, då är denna heta asiatiska kycklingrätt utmärkt
Slutresultatet av min påtvingade improvisation blev denna heta soppa. Jag hade planerat att göra en smarrig kikärtsgratäng, men när jag skulle dra igång med matlagningen märkte jag att alla gratängformar befann sig i vår nya bostad
Heta värmande grytor och rykande varma soppor hör hösten till. Pulled pork hade jag ju,så den värmde jag på,gjorde hemlagad potatismos och det fylldes pitabröden med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.