Stek den andra hälften i smör med en tsk socker. I med det i blandningen. 400 g nötfärs1 ägg1 gul lök1 tsk socker1 msk ströbrödgrillkryddasalt och pepparTillbehör. Grilla brödet med ost på lockets undersida i 200 grader i ca3-4 minuter
Jag tycker att det ska göras med äkta vaniljstång och vispgrädde och ha ett ganska tjockt lager med karamelliserat socker högst upp som man knackar hål på med skeden
Lägg färsen i en skål och blanda med de övriga ingredienserna. Smaka av med chilin, salt och peppar. Värm en stekpanna med olivolja, strö i socker och fräs vitlök, paprika och chili
Tillsätt oljan i en tunn stråle under vispning med. Du behöver. 1 äggula 1 tsk senap 2 dl rapsolja 2 tsk vitvinsvinäger 2 tsk chipotlepasta salt (Alla ingredienser ska vara rumstempererade) Gör så här
Pressa bollen till en hamburgaremed en stekspade eller hamburgarpress. Lägg en ostskiva på burgaren, lägg en hamburgare över och avsluta med en till ostskiva
Om ni brukar köpa färdiga, frysta hamburgare som min familj, så vill jag påpeka att det inte är jämförbart med att göra egna på nötkött – som ger den goda smak man vill åt
Hamburgare. Servera med de tillbehör som du tycker bäst om. Forma färsen till burgare med händerna. Hemligheten kan vara att han inte är rädd för att slänga i lite av det han har hemma och det som är gott, som en skvätt konjak i hamburgarna som höjer dem till de godaste hamburgarna som jag har ätit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.