Skålla och skala mandeln. Mixa mandlarna fint med mixern. Tillsätt socker och se till att allt mixas. Tillsätt äggvitan och vatten och kör till en hård smet
Idag testade jag att göra en sockerfri och nyttig variant utav jordgubbssylt, och den blev SÅ god. Det blir allt mer populärt att äta ekologiskt och livsmedel utan tillsatser
Glassarna är dekorerade med sockerfri choklad och krossade, frystorkade jordgubbar. Sockerfri choklad. Du kanske gillarSmoothie med avokado, banan och blåbärPåskgodis utan raffinerat sockerSockerfri tårta för de allra minstaMug cake – en härlig helgfrukostFyra 100% sockerfria frukostar
Mandelmassa. Väljer man mandelmassa, Blanda mandelmassan med en liten liten skvätt mjölk och lägg sedan i den urgröpta botten och gör som med nutellafyllningen
Denna variant med hemmagjordmandelmassa gjorde jag förra året, men hann aldrig posta den. Blanda sedan mandelmassan med de övriga ingrendienserna i en bunke och rör med en sked tills du har en jämn smet
Pajen serverades med hemmagjord vaniljvisp. Pajen känns inte särskilt söt för den innehåller minimalt med socker utan det söta kommer från mandelmassan som även bidrar med sin karaktäristiska smak
Jag hörde på radion tidigare att våren officiellt är här. Underbart. De tjocka ytterkläderna har bytts ut mot skalkläder, det börjar lekas ute på gatan igen ( utan reflexvästar
Att ha en allergi eller intolerans mot vissa livsmedel kan vara knepigt. På senaste år har det kommit fler och fler alternativ i butikerna och det märks att efterfrågan är stor
Jag går i valet och kvalet om jag ska börja äta nyttigt igen. Ha ha, låter ju illa. Precis som om jag äter snabbmat varje dag och frossar i kakor och godis mellan målen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.