Tänkte ge er lite förslag på goda sillar att göra till midsommar. Kräftmarinerad sill. Dessa funkar ju såklart inte bara till midsommar utan till påsken och julen också, ja, året runt helt enkelt
Sillen håller upp till en vecka i kylen. Att lägga in sill är hur lätt som helst och roligt dessutom. Grundreceptet kan vara bra att hålla sig någorlunda till i alla fall skulle jag tro
När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Att göra hemmagjord marinad till grillat kött är jätteenkelt och tar bara några minuter, dessutom slipper du alla onödiga tillsatser som det ofta finns i färdigköpta grillmarinader
Grunden till inlagd sill är en lag kokt på ättika, socker och vatten. Något som är väldigt enkelt och som du kan imponera med på julbordet, är att lägga in din egna sill
jättebra till dessert på midsommaraftonen eller vid något annat festligt. tillfälle under sommaren. en tradition att äta vaniljpaj till midsommarfikat hemma hos oss
För några år sedan blev jag serverad denna sill av en kollega och trots att min inte så stora förtjusning av denna för så många delikatess inte är så stor brukar jag alltid smaka en liten bit
Till påsk måste man äta sill. Personligen älskar jag senapsill. Rör till sist ner äggulan. Det här receptet på senapsill kommer från min mamma och den är faktiskt den godaste senapsill jag ätit
Uppskattad sås att ha till grillat kött eller som komplement i sås tillsammans med matyoghurt och salt, men också mycket god att äta som den är till köttet
Här kommer det utlovade recept på sillen jag gjorde till jul. Blanda alla ingredienser till röran. Pappsen har inte ätit sill alls förrän han åt av min hemmagjorda förra året
Skär sedan till lagom lasagneplattor så dom täcker just din ugnsform. När degen sedan går ihop så kan man börja använda händerna och knåda den tills den är slät, len och elastisk, tar ca 8 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.